[Aspirant] innføring

trondus trondus    Alpha

Oppgaver

Som Aspirant på FjordCraft er din oppgave:

  • Ønske nye medlemmer velkommen
  • Hjelpe spillere når de trenger hjelp
  • Løse petitions
  • Gi advarsler når noen ikke følger reglene
  • Kicke gjester som lager ugagn
  • Mute spammere

Advarsler

Bruk reglene og sunn fornuft når du skal gi advarsler. Husk at det koster medlemmer 2000 mynter å kausjonere seg ut, så man bør være litt romslig på reglene, men behandl spillere likt. I mange tilfeller er det nok å gi en muntlig advarsel uten å bruke /warn. Vurder hver enkelt sak om det skal brukes /warn eller ikke. F.eks, viss noen tar en rose i hagen til Ola Nordmann, så er det ingen krise. Men viss KariKarensen har ødelagt veggen til OlaNordmann for å komme seg inn, så er det en klart man skal bruke /warn. Er du usikker på hva du bør gjøre, snakk med andre stabmedlemmer in-game, eller lag en post på forumet før du gjør noe mer. Spillere blir automatisk bannet når de får den tredje advarselen, så dette trenger dere ikke å tenke på. Gi utfyllende advarsler så de er enklere å se tilbake på. Feil advarsel: “Griefing” Rett advarsel: “Griefing gjennom veggen hos OlaNordmann.

Chain of command

Du skal under ingen omstendigheter bruke /kick, /ban eller /warn på andre stabmedlemmer. Mener du at andre stabmedlemmer ikke følger rettningslinjene, skal dette tas opp i forumet før noe blir gjort.

Forfremmelse

Dette er din mulighet til å vise at du fortjener en plass i staben. Ikke alle vil få mulighet til å bli Vakt. Staben tar en vurdering av hver Aspirant når det passer, for å se om man skal gi en forfremmelse eller om man skal bli fjernet fra staben. Ikke alle spillere passer som en del av staben. Noen vil også oppleve å få trekt sin rank viss dem gjør grove feil som Aspirant

Annet

Aspirant har ingen ekstra rettigheter på nettsiden. Dette kommer først når man blir Vakt. Er det noe du lurer på eller ikke forstår, ta det opp i forumet.

Kommandoer

Kommando Beskrivelse Eksempel
/pe list Liste over petitions
/pe close [id] [kommentar] Lukk en petition /pe close 33 Denne er fikset
/pe assign [id] [brukernavn] Angi ansvarlig stabmedlem /pe assign 34 ruttesen_selv
/pe warp|goto [id] Tp til petition /pe warp 50
/pe comment [id] [kommentar] Legg til kommentar på petition /pe comment 52 Trenger mer info
NB! Missbruker du rettighetene du har fått til egen fordel eller til fordel for andre (venner eller lignende) vil ranken bli fjernet!

Leter du etter noe?

Server

Spørsmål & svar

Rask introduksjon til det essensielle ved Fjordcraft

FAQ