Hvordan lage butikk

ruttesen_selv ruttesen_selv    Alpha

Serveren bruker ChestShop, en plugin som lar deg selge items. Det koster 100 mynter å danne shop på Alpha, og 30 mynter på Hard. Men frykt ikke! Myntene vil fungere som et depositum, som du får tilbake når du ødelegger shoppen. Slik kan du enkelt sette opp en ChestShop:

• Sett ut en kiste, og sett et skilt på veggen bak
  • Skiltet skal fylles ut på følgende måte
Linje Forklaring Eksempel
1 Ditt navn Pluginen vil automatisk fylle inn navnet ditt, så du kan la denne være blank ruttesen_selv
2 Antall Antall av varen du ønsker å selge (kun siffer) 64
3 Pris Kjøp/salg-pris. B er hva buttiken selger, og S er hva butikken kjøper) B200:S110
4 Item-ID Hold tingen du vil selge i handen og skriv /iteminfo for å finne item-ID. Du kan også trykke F3+H for å se ID, en annen måte er å skrive “?” isteden for ID, ID vil da komme opp automatisk basert på hva som ligger i kisten. Pass på at du kun har det du ønsker å selge i kisten. 98

Har du fulgt trinnene riktig, vil det se ut som bildet på toppen av siden.

Edit: Oppdatert 06.09.2016 (Erik1988)

Leter du etter noe?

Server

Spørsmål & svar

Rask introduksjon til det essensielle ved Fjordcraft

FAQ