Ny Hard-server (sesong 3)

Ny Hard-server (sesong 3)

Erik1988 Erik1988    1 år, 1 month, 1 uke, 6 dager, 17 timer, 39 minutter siden     12 kommentarer Hard

Bildet over er fra en questby.

SESONGEN HAR STARTET, BLI MED NÅ (Minecraft 1.11.2)

oppdatert 21.01.2017

Den forrige Hard sesongen varte nøyaktig 2 år (19.01.2015 til 19.01.2017), dette tilsvarer ca 4 ganger lengre enn hva som er vanlig for en Minecraft server. Sesong 2 var en stor suksess, og det var tydelig at dette falt i smak hos mange. En av de viktigste årsakene til at hard har kunne vært oppe så lenge er på grunn av at ingame-økonomien har vært så stabil. Det er trist å si farvel til den nåværende serveren, vi har alle brukt mange timer på den, men det føles godt å si at det vi har i vente vill være vært det.

Under ser dere en liten smakebit på noen av de nye funksjonene på Hard, men det er også andre ting som vil komme. Det er minimalt med funksjoner som forsvinner fra serveren, så det er for det meste nye ting som kommer i tillegg til hva vi har nå.

Hvis du er helt ny til Hard serveren så kan det være lurt å sjekke ut disse sidene: Gameplay, Kommandoer, Ranks og Guilds

Spawn

Spawn har blitt litt større, men ganske lik den forrige Hard i størrelse, men alt er bygget fra grunnen. Det skal også nevnes at verden er generert på en spesiell måte, så det vil være litt variasjon fra hva dere er vant til.

Quests (over 120 quests)

Quest systemet er mye mer integrert og brukes blant annet for å introdusere nye spillere til serveren, samtidig vil de første questene bære litt mindre «grinding». Det vil også være langt flere quest og mange flere questbyer. Det vil også komme flere quests etterhvert.

Ranksystemet

Det brukes fortsatt de samme ranks og de koster det samme som på hard, men man trenger ikke lengre kills for å ranke opp. Men det kreves nå også at man venter mellom hver gang man ranker opp, dvs at hvis man f.eks ranker opp til Ridder så må man vente ett par dager før man ranker opp til baron. I tillegg er systemet blitt gjort mye mer brukervennlig og oversiktlig. For å kunne ranke opp må man dra til rankup huset i spawn, man kan enten trykke på skiltet som er der eller skrive /rankup.

Guilds

Guilds er ett helt nytt system på hard. Dette er ikke det samme som klans, men heller en form for rank som kommer i tillegg til ranken som man har. Man kan velge mellom to typer guilds (kun en av gangen) og de gir begge fordeler som den andre guilden ikke har. Dette er ett helt nytt konsept som er skreddersydd for Hard, og er involvert i mange av de andre systemene. Man får også etter hvert en portal som kun kan brukes av guild medlemmer. Det vil også være slik at man må vente mange dager før man kan bytte guilds og det vil koste penger. For de som liker å gjøre quest så vil det være veldig mange quests som åpnes opp når man blir med i en av guildene. Du kan lese mer om guilds HER.

Folkefinansiering

Nok ett nytt konsept er at man kan donere ingame penger til visse formål. Når det er donert nok penger så vil disse tingene aktiveres og bygges automatisk. Eksempel vil serveren kun starte med to portaler, men to andre vil kunne aktiveres ved å donere ingamepenger. Portalene de kan brukes av alle når de er aktivert. Det vil også være mulig å se lister over hvem som har donert mest osv. Andre ting som låses opp gjennom ingame donasjons kan ses ved å skrive /donate.

Bank

Som spiller kan man starte sin egen bank med mulighet til å tjene penger på å låne ut penger til andre spillere. Når noen låner penger så betaler de en avgift og for hver dag så vil lånet bli større på grunn av renter, og man tjener dermed penger. Dette systemet er laget slik at det er vanskelig å utnytte det, eksempelvis vil nye spillere ikke kunne låne så mye som de med høyere ranks og man velger selv hvem man vil låne ut til. Samtidig vil det automatisk trekkes daglige fradrag fra kontoen deres. Som bank er man selv ansvarlig for at folk tilbakebetaler pengene og vi legger til rette for at man kan bruke visse maktmidler for å få de tilbake, men det anbefales å være forsiktig med hvem man låner ut til.

De som låner pengene vil kunne eksempelvis kunne ranke opp fortere, kjøpe tomter, lage butikk etc. og heller betale daglige fradrag fremfor å større beløper. Når man signerer ett lån så vil renten være fast frem til beløpet er tilbakebetalt så det vil ikke være slik at man kan lures av banken. Man vil også kunne se historikk av transaksjonene på samme måte som med chestshop.

Vi tror dette kan gi en ekstra dimensjon til serveren, spesielt når man har blitt relativt rik. Dere kan prøve det ut ved å skrive /pbank.

Claims

Det vil nå være en maksgrense på hvor mye claims man får ved å bare være online (3000). Det legges derfor opp til at man må kjøpe ekstra claims (/buyclaims), disse er riktig nok ganske billige. Dette er for å unngå at enkelte spillere claimer store områder uten å bruke det. Samtidig som at man fortsatt har mulighet til å claime store områder i starten hvis man har kapital til det.

Kartet

Kartet vil være svart når man starter og blir generert ettersom folk utforsker, og det er kun “flat” perspektiv (top-down). Dette betyr at man ikke lenger kan se hvor villagers, mansions etc er og det blir derfor litt mer spennende å utforske. Det er også noen godbiter som er spredd runt på kartet som dere kan komme over, så det anbefales å utforske.

Med dette har dere fått ett lite innblikk i hva dere har i vente, og vi håper det bringer interesse. Det er også en del andre endringer som vi ikke har listet her,

Hard sesong startet Fredag 20. Januar 2017 og er forventet å vare i minst 3 år. Vi ses inne på Hard smile.

12 Kommentarer

Dette høres bra ut.
Jeg lurte på om jeg er unbannet til den nye HARD serveren åpner?

Høres bra ut! Når åpner det? Og vil man miste alt?
Mvh st0kke

@xSindre
Det regner jeg med.

@st0kke
Vi kommer tilbake til det senere, vi er foreløbig ikke ferdig.
Hele verden blir generert på nytt i 1.11 så man mister alt som er bygget. Man mister også alt annet sånn som penger, ranks etc.

Vil votes bli resatt, altså at alle begynner på 0 votes og får så så mange diamanter på 10, 20 osv.
Istedenfor å ha det tallet der det er og få høyere belønninger?

Belønningene for votes går i sirkel det vil si at man begynner på nytt igjen når man har oppnådd høyeste belønning (hver 100ende vote). men ja, disse blir resatt. Online-tid blir imidlertid ikke resatt, så hvis man har mange timer online før reset så har man også dette etterpå.

Kan dere legge ut det gamle mappet når dere begynner med det nye, sånn som mange andre servere gjør.
Har lyst å se litt mer av hvordan det ser ut på mappet

Det er fortsatt en stund til det blir resett så du har tid til å utforske. Du kan sjekke ut kartet på nettsiden for å finne interessante ting for å utforske.
Vi legger ikke ut gamle maps.

Du vet når vi voter og får “goder” for hver 10’ende vote.
Når du joiner og ser du har 9 votes kan du sette en hopper under deg og vote for å så få 1 ekstra dia. dette har vært lenge kommer dette bort i den nye HARD?

Ja det er fikset.

Noe nytt angående når den åpner?

Det blir ihvertfall ikke før 1.11 kommer, men det blir sannsynligvis også noen måneder etter det, litt avhengig av hvor mye tid jeg har til å fikse ting.

STARTER FREDAG 20. JANUAR (Minecraft 1.11.2)

NB! Du må logge inn for å kommentere.
Generelt Bye Fjordcraft, hello Skogcraft!

Bye Fjordcraft, hello Skogcraft!  9

Fjordcraft har vært online i 4 år, vi har tilbudt en unik opplevelse som du ikke finner andre steder.…

Hard Ny Hard-server (sesong 3)

Ny Hard-server (sesong 3)  12

Bildet over er fra en questby. SESONGEN HAR STARTET, BLI MED NÅ (Minecraft 1.11.2) oppdatert 21.01.2017 Den forrige Hard…

Alpha Alpha åpning 1.9

Alpha åpning 1.9  6

Det nye map’et vil bli åpnet klokken 18:00 i morgen, mer informasjon rundt endringer og lignende vil komme så…